Fito telefon për brenda 30 minuta sonte në Tap Quiz

Fito telefon për brenda 30 minuta sonte në Tap Quiz

Në platformën GjirafaVideo, si çdo të enjte zhvillohet Tap n’Dije, quizi edukativ i udhëhequr nga Rifat Smani. Sonte prej ora 19:00 drejtpërdrejt, si çdo herë janë 10 pyetje për 3 super shpërblime.
Regjistrimi ka filluar, regjistrohuni edhe ju Klikoni këtu


Nga ora 19:00 bëhuni gati për TapQuiz!
GjirafaVideo vazhdon me maratonën e quizeve fantastike, TapQuiz, nga ora 19:00, me Tap n’Dije, quizin kushtuar edukimit, me pyetje shumë interesante dhe lojë të mrekullueshme.

Si gjithmonë, Tap n’Dije pritet të tërheqë shumë lojtarë, të cilët futen në garë për këto shpërblime:

Vendi i parë fiton: Celular Xiaomi Mi A3
Vendi i dytë fiton: Navigacion për veturë
Vendi i tretë fiton: Kufje Steelseries Arctic 1

Që të luani Tap n’Dije ju duhet të regjistroheni patjetër. Regjistrimi hapet çdo herë që ka TapQuiz, nga ora 15:00 dhe loja fillon në ora 19:00.
Klikoni këtu për t’u regjistruar ose ndiqni këto hapa:

–    Hyni në GjirafaVideo.com

  • Kliko mbi Live TV
  • Klikoni tek video me titull Tap n’Dije by GjirafaVideo
  • Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
  • Klikoni “Hyr në quiz
  • Bëhuni gati për lojë

Mos hezitoni që ta provoni këtë quiz shumë interesant.