Flet avokati i Skënderbeut: Kështu do ta mposhtim UEFA-n

Flet avokati i Skënderbeut: Kështu do ta mposhtim UEFA-n

Gjyqi në CAS i Skënderbeut nuk është vetëm një përballje ligjore apo një luftë milionash. Është beteja për ekzistencë.

Nëse korçarët ia dalin të përmbysin dënimin prej 10 vitesh dhe 1 milion euro gjobë që kanë marrë nga institucioni europian i futbollit, atëherë do të mund të shmangnin katastrofën dhe të ëndërrojë për një të ardhme të ndritur.

Lexoni më shumë në Insporti