fbpx

Floil, gjithmonë me ty!

Floil, gjithmonë me ty!

Floil po feston 1vjetorin me shumë dhurata përmes kampanjës më atraktive të këtij viti.

Kampanja me sloganin Gjithmonë me ty, është krijuar vetëm për një qëllim; që të shpërblej konsumatorët  besnik të vajit Floil të cilët e bënë të mundur këtë një vjetor jubilar.

Andaj bëhu edhe ti pjesë e festimit të një vjetorit të Floil dhe fito mundësin për tu shpërblyer me dhurata të ndryshme.

Për tu informuar se si të bëhesh pjesë e kampanjës tonë, bëjeni like faqen Floi:

https://www.facebook.com/floilofficial/ .

Aty do të ju informojmë për të gjitha kërkesat që keni.

Floil, gjithmonë me ty!

Floil 1 vjet!