Florian Marku – Miroslav Serban, këtu mund ta shihni meçin drejtpërdrejt

Florian Marku – Miroslav Serban, këtu mund ta shihni meçin drejtpërdrejt

Florian Marku pas pak do të ndeshjet me çekun Miroslav Serban, në meçin që do të zhvillohet në Londër. Interesimi për këtë meç është mjaft i madh dhe shumë shqiptarë sot e kanë “vërshuar” kryeqytetin anglez.më shumë në Insporti.com