Franca then rekordin ditor të infeksioneve me më shumë se 10.000 raste me Covid -19

Franca then rekordin ditor të infeksioneve me më shumë se 10.000 raste me Covid -19

Franca ka shënuar rekordin për më së shumti raste me Covid-19 përderisa është duke përjetuar valën e dytë të epidemisë.

Ky është një rekord ditor i cili është trefishuar në ditën e fundit.

Kur Franca publikoi të dhënat për shifrat e fundit ishte e katërta në listë pas Indisë, SHBA dhe Brazil.

Spanja e cila kishte thyer rekordin ditor me 12.184 raste, mirëpo ende nuk i ka dhënë shifrat e të infektuarve.

Numërimi i fundit në Francë, ka tejkaluar rekordin prej 9.843 të cilën e kishte raportuar të martën./Insajderi.com