FSHF i ofron kontratë të re Reya, kjo do të jetë paga e tij

FSHF i ofron kontratë të re Reya, kjo do të jetë paga e tij

Ashtu siç e paralajmëroi dhe presidenti i FSHF-së, Armand Duka, Edi Rejas që tashmë i ka mbaruar kontrata, do t’i ofrohet një e re, më shumë në Insporti.com.