Fundi më dramatik i sezonit në BIBL

Fundi më dramatik i sezonit në BIBL

Bashkimi e nisi ndeshjen shkëlqyeshëm dhe pas shtatë minutave basketboll kishte epërsi 20:11, në saje të lojës më të shpejtë dheshënimeve nga depërtimet.

Bashkimi shënoi 22 pikë nga loja në këtë periudhë dhe dy treshe nga gjashtë tentime, duke siguruar epërsi 24;14 pas 10 minutave dhe duke i shokuar vendësit në start.

Mirëpo, në çerekun e dytë, shfaqja e Bashkimit ishte saktësisht e kundërta e saj që dhjetëminutëshin e parë. Për tetë minuta e gjysmë ky ekip shënoi vetëm tre kosha nga loja dhe shtatë pikë në total, duke huqur gjashtë tentime për treshe me radhë.

Raporti i plotë