Fury: Mbreti është kthyer në krye të fronit

Fury: Mbreti është kthyer në krye të fronit

Jo shumëkush e kishte pritur, por Tyson Fury i la pas vetes të gjithë demonët pas mungesës prej dy vjet e gjysmë dhe e rinisi rrugëtimin për t’u kthyer në maje të kategorisë së peshave të rënda.

Dhe këtë e arriti pas përpjekjes së dytë kundër tashmë ish-kampionit të WBC-së, Deontay Wilder. Amerikani e mbajti titullin e tij herën e parë (dhjetor 2018), pasi gjyqtarët vendosën për barazim, më shumë në Insporti.com.