fbpx

Futbollisti shqiptar është i fundit që ka shënuar het-rik në Kupën e Botës (VIDEO)

Futbollisti shqiptar është i fundit që ka shënuar het-rik në Kupën e Botës (VIDEO)

Në vitin 2014 Kupa e Botës është organizuar në Brazil, për herë të parë pas 64 vjetëve në këtë vedn. Ajo verë në Brazil solli 3 milionë e 429 mijë spektatorë gjë bëri të jetë vendi i dytë me më së shumti pjesëmarrë në Kupën e Botës, pas Shteteve të Bashkuara të Amerikës që organizuan këtë tunre në vitin 1994, e që e vizituan 3 milionë e 587 mijë shikues.

Shkrimi i plotë dhe video e het-rikut të fundit në Kupën e Botës

Futbollisti shqiptar është i fundit që ka shënuar het-rik në Kupën e Botës (VIDEO)