Gara për blender po vazhdon…

Gara për blender po vazhdon…

Lëngu i brendit botëror Jaffa Champion këtë muaj është duke dhuruar blendera falas për konsumatorët e brendit të saj përmes kampanjës “100% si Jaffa Champion”.
E mënyra se si mund të garoni për të fituar një blender është kjo:

1. Vetëm bleni 3 paketime të brendit Jaffa Champion, 1l, 1.5l dhe 2l
2. Fotografoni faturën e blerjes apo barkodet e lëngjeve.
3. Na dërgoni dëshmitë në inbox në faqen tonë të Facebook – Jaffa
Champion

Përzgjedhja do të bëhet përmes metodës së rëndomtë. Nxitoni, 50 blendera po ju presin.