Gara për shpërblime po vazhdon!

Gara për shpërblime po vazhdon!

Gara për dhuratat nga MightyRain po zhvillohet çdo ditë në Albi Mall.

Të gjithë të interesuarit në sport, fitnes, biçkilizëm e çfarëdo aktiviteti tjetër fizik ju ftojmë ta sfidoni veten në lojërat e organizuara nga ne dhe të fitoni…

Veshje Sportive
Fitnes Falas
Trajner 3 mujor
Shishe Sportive dhe
QantaFitnesi e shumë e shumë shpërblime tjera.

Sfido vetën dhe provo fatin.

Kampanja vazhdon deri me 30 nëntor.

NXITONI!!!