Gashi tregon kur do të përfundojë palestra që zgjati 13 vite për t’u ndërtuar

Gashi tregon kur do të përfundojë palestra që zgjati 13 vite për t’u ndërtuar

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar Palestrën Sportive në Istog, ku ka takuar hendbollistët e Istogut.

Ai tha se vizita e tij në Istog është për të u zotuar se kjo palestër sportive do të përfundoj në 6 mujorin e parë të këtij viti i cili ka qenë projekt i stërzgjatur, më shumë në Insporti.com.