“Gënjeshtrat” e Zidanet

“Gënjeshtrat” e Zidanet

Sezoni i ri, Real Madridi i vjetër. “Zizu” mund t’i ketë ditët e numëruara në stolin e “Los Blancos”. Jose Mourinho është duke pritur me një këmbë që të rikthehet në stolin e Realit.Real Madridi vazhdon të jetë po e njëjta skuadër siç ishte në sezonin 2018 – 2019, ku regjistroi rezultatet më të dobëta në histori të klubit. U premtua se do të ketë ndryshime dhe se do të ndërtohet një skuadër për të luftuar për trofe, por këtij Real Madridi momentalisht nuk ia ka frikën askush, më shumë në Insporti.com.