Gjakova ndër tetë më të mirët

Gjakova ndër tetë më të mirët

Akil Gjakova, përfaqësuesi i Kosovës në Grand Prix turneun në xhudos në shënoi edhe fitoren e tij të dytë në Grand Prix turneun e Antalyas në xhudo

Gjakova e ka fituar luftën e parë në këtë turne pa problem ndaj përfaqësuesit të Krigizisë Bektur Rysmanbetov dhe në luftën e tij të dytë ishte më i mirë me ippon ndaj kundërshtarit nga Taxhikistani Behruzi Khojazoda.

Mësoni emrin e kundërshtarit të Akil Gjakovës në çerekfinale.