Gjenerali britanik që ishe pjesë e luftës në Kosovë, merr në udhëheqje  kazermën e rëndësishme në Britani

Gjenerali britanik që ishe pjesë e luftës në Kosovë, merr në udhëheqje  kazermën e rëndësishme në Britani

Gjenerali i njohur britanik, Sir Edward Smyth-Osbourne është emëruar gjeneral i kazermës për reagim të shpejtë “Imjin Barracks”.

Osbourne ishte edhe në Kosovë gjatë luftës së fundit ku i udhëhoqi trupat britanike.

Në të kaluarën ai ishte mentor i dy princërve William dhe Harry, shkruan Insajderi. 55 vjeçari deri më tani ka qenë me trupat britanike në 23 vende të ndryshme të botës. Gjenerali britanik po ashtu ka pasur shumë ndikim tek trupat britanike në Afganistan./ Insajderi.com