fbpx

Gjithçka që duhet të dini për ndeshjen e parë të Botërorit

Gjithçka që duhet të dini për ndeshjen e parë të Botërorit

Ndeshja ndërmjet Rusisë dhe Arabisë Saudite është ajo që e hap Botërorin e këtij viti. Telesport ka thënë disa fakte interesante për këtë ndeshje, të cilat mund t’i lexoni më poshtë:Më gjerësisht mund të lexoni në Insporti.com