Gjykatësi refuzon marrëveshjen pre 18,9 mijë dollarësh në rastin e producentit Harvey Weinstein

Gjykatësi refuzon marrëveshjen pre 18,9 mijë dollarësh në rastin e producentit Harvey Weinstein

Gjykatësi në rastin e producentit Harvey Weinstein ka refuzuar propozimin prej 18,9  mijë dollarësh në rastin e producentit abuzues Harvey Weinstain.

Në mars Weinstein i ishte dhënë dënimi prej 23 vitesh burg për dhunim dhe sulm seksual, raporton BBC, shkruan Insajderi.

Marrëveshja do të shënonte një fund për të gjitha pretendimet civile kundër tij, kompanisë Weinstain dhe disa prej regjisorëve.

Në seancën dëgjimore prej 20 minutash, gjykatësi Hellerstein tha mes tjerash se: “Ideja e që Harwey Weinstain mund të përfitoj nga një fond mbrojtjeje është shumë e pakëndshme”./Insajderi.com