Gjyqtarët nga Kosova ndajnë drejtësi në ndeshjen miqësore ndërkombëtare

07.11.2017 17:30
Gjyqtarët nga Kosova ndajnë drejtësi në ndeshjen miqësore ndërkombëtare

Treshja e gjyqtarëve nga Kosova, Genc Nuza së bashku me dy asistentët e tij Fatlum Berisha dhe Bujar Selimaj, do të ndajnë drejtësi në ndeshjen miqësore ndërmjet Maltës dhe Estonisë.

Ndeshja mes këtyre dy përfaqësueseve do të zhvillohet të dielën në Valletta të Maltës, raporton Insajderi.

Gjyqtari i katërt në këtë takim do të jetë Trustin Farrugia Cann, nga Malta. /Insajderi.com