Golden Eagle mbështet kampin nacional

Golden Eagle mbështet kampin nacional

Të dielën (sot) është hapur zyrtarisht Kampi Nacional U-14, në të dyja konkurrencat në Suharekë. Ky kamp do të mbahet për dy javë, ku për një javë do të stërvitin djemtë e më pas vajzat.

Kampi po mbështetet nga Kompania “Golden Eagle”, që edhe një herë gjendet afër sportit dhe sportistëve, më shumë në Insporti.com.