Griezmann i lë vetëm shokët te Atletico – FOTO

Griezmann i lë vetëm shokët te Atletico – FOTO

Antoine Griezmann vazhdon të lërë vetëm skuadrën për të disatën herë. Ndodhi edhe këtë fundjavë që Griezmann nuk është pare me skuadrën. Nga televizori, por ndoshta edhe në stadium nuk dallohet një gjë e tillë, por nëse puna jote është fotograf, kjo është gjëja e parë që të bie në sy.

Sulmuesi francez i Atletico Madrid pothuaj asnjëherë nuk është në foton e skuadrës përpara ndeshjes, që me shumë gjasa është një ritual që nuk i sjell fat. Problemin më të madh e kanë fotografët, e padyshim më pas edhe gazetarët që duhet të botojnë lajmet në mediat e shkuara.

Dhe në foton e fundit, Griezmann duket qartë që ka iku më parë se fotografët ta fiksojnë me skuadrën. Ndërkohë ky ritual duket së është në Francë me ekipin kombëtar, pasi fotografët duket e kanë më të lehtë për ta fiksur.