Gruaja vdes nga kafshimet e krimbave, mjekët ‘shokohen’ nga rasti

Gruaja vdes nga kafshimet e krimbave, mjekët ‘shokohen’ nga rasti

Një grua është kafshuar e gjallë nga disa krimba në shtëpinë e saj e cila ishte tejet e kalbur.

Donna Bettley, 42 vjeçare vdiç pasi që këta parazitë hyn në trupin e saj duke i kështuar kështu me jetë.

Shtëpinë e saj ajo e ndante me motrën dhe babain e saj në Bridlington, ku sipas The Sun përshkruhej si “pamje e zymtë dhe plotë pikëllim”

Vetë shtëpia ishte plot me mbeturina të grumbulluara në tavan – pjesë e së cilës u rrëzua për shkak të një tubi të shpërthyer.

Ndër të tjera mjeku kishte konstatuar se vdekja e saj nuk do të shkaktohej po të mos kafshohej në zonat e infektuara dhe shton se një gjë të tillë nuk e ka rastisut ta shohë gjatë gjith karrierës së tij.

“Nga ana ime profesionale do të thoja se kjo lloj plagosje ka ardhur si shkak i moskujdesit, por nuk kam parë asnjëherë një rast të tillë gjatë gjith karrierës sime”, kishte thënë ai.