Guardiola kërkon ndihmë nga trajneri i tenisit

Guardiola kërkon ndihmë nga trajneri i tenisit

Manchester City nuk po kalon një moment aspak të mirë, pas përjashtimit për dy vitet e ardhshme nga garat evropiane, dështimit për të mbrojtur titullin kampion dhe frikës për një eksod të lojtarëve në verë, bashkë me teknikun Pep Guardiola.më shumë në Insporti.com.