Halil Kastrati ka një lajm të madh

Halil Kastrati ka një lajm të madh

Përfaqësuesja e Kosovës e ka bërë një gjest të jashtëzakonshëm, duke dhuruar para për Shoqatën Humanitare “Jetimat e Ballkanit”.

Futbollistët dhe stafi i përfaqësueses verdhekaltër kanë dhuruar 25,000 euro për këtë shoqatë.

Këtë gjë e ka konfirmuar humanisti Halil Kastrati përmes një postimi në rrjetin social Instagram.