Halloween i 100 viteve më parë, kur maskat i bënin vetë

Halloween i 100 viteve më parë, kur maskat i bënin vetë

Fotot e personave që festojnë Hallouinin në fund-vitet 1800 dhe fillim-vitet 1900 duken edhe më të frikshme në ditët e sotme.

Kostumet e atëhershme, edhe pse të bëra në shtëpi, kanë një pamje vërtet ngjethëse.

Koleksioni i fotove të veçanta është prezantuar nga artisti anglez, Osian Braun, në librin e tij “Haunted Air”.