Harrojeni Joshuan e Parkerin, shikojeni prezantuesen e meçit

Harrojeni Joshuan e Parkerin, shikojeni prezantuesen e meçit

Se deri ku ka mbërri çmenduria e medieve, duke dashur të mbulojnë secili detaj të meçit midis Anthony Johsuas dhe Jospeh Parkerit për unifikim të titullit të botës në kategorinë e rëndë në boks dëshmohet me artikulli ne fundit që ka vërshuar internetin.

Psa shkrimeve prë fondin e shpërblimeve, detajeve e statistikave, çmimet e biletave dhe të ngjashme, mediat në Angli po merren edhe me prezantuesen e Sky Sports, bukuroshen Anna Wollhouse, e cila do të mbulojë meçin e sontëm për rrjetin e fuqishëm televiziv anglez.

Disa prej fotove të House mund ti shihni këtu dhe të vendosni nëse do ta koncentroni më shumë vëmendjen në prezantuesen apo në boksierët e famshëm.