Harry kërkon punë për Meghan

Harry kërkon punë për Meghan

Rreth dhjetë ditë më parë u shfaq një videoklip ku shfaqet Princi Harry duke kontraktuar një punë për Meghan me kreun e studios së Disney, Bob Iger.

Biseda ndodhi korrikun e kaluar në Londër, dhe ndërsa Harry ishte duke kërkuar punë për Meghan, kjo e fundit po bisedonte me Beyonce dhe Jay Z.

“A e dini se ajo huazon zërin?”, pyeti Harry Iger.

“Vërtet? Unë nuk e dija atë, ”përgjigjet Iger.

“Ju dukeni të befasuar. Ajo është vërtet e interesuar për këtë, “vazhdoi Harry.

Shefi i Disney vendosi qartë që të shfrytëzonte këtë mundësi, transmeton KosovaPress.

“Ne do të dëshironim të provonim, ide të shkëlqyeshme,” tha ai.

Gjatë kësaj kohe, Beyonce qëndronte aty pranë me një buzëqeshje të thartë në fytyrën e saj.

“Ajo e di se çfarë po ndodh dhe ajo duhet të shtiret,” “Harry lyp një punë për Meghan, dhe ajo shtihet sikur nuk po ndodh”, “Kjo është e dhimbshme për t’u parë. Të gjithë duken shumë të pakëndshëm, veçanërisht kur Meghan i drejtohet Beyonce, “” Beyonce dhe Jay Z nuk e adhurojnë Meghan, ” ishin disa nga komentet e fansave.