Hazard në Real Madrid? Vëllai i futbollistit me përgjigjen e vitit

Hazard në Real Madrid? Vëllai i futbollistit me përgjigjen e vitit

ylian Hazard ka zbehur shanset e një transferimi të mundshëm të vëllait të tij, Eden, te Real Madrid.

Vëllai dhe shoku i ekipit të Hazard te Chelsea, iu përgjigj pyetjes: ‘A mendon se kjo do të ishte lëvizja e duhur për Hazard?’ e publikuar nga llogaria në Instagram e “Best of Football”, shoqëruar me dy fotografi kur belgu shihet me fanellën e Real Madrid, duke mbajtur mbi shpinë numrin 7.

Lexoni më shumë