Hector Bellerin bëhet ‘vegan’ – tregon se si e ka transformuar dieta e re

Hector Bellerin bëhet ‘vegan’ – tregon se si e ka transformuar dieta e re

Lojtari i Arsenalit, Hector Bellerin, ka filluar një diet të re e cila nuk përfshinë të ushqyerit me mish. Dieta e Bellerin është e bazuar në pemë dhe perime të cilat sipas tij po e ndihmoj të rigjeneroj gjendjen fizike më shpejtë pas ndeshjeve.

Lexojeni shkrimin e plotë për dietën e re të Hector Bellerin, duke klikuar KËTU

Hector Bellerin bëhet ‘vegan’ – tregon se si e ka transformuar dieta e re