Hedh shtëpinë në erë ditën që i martohej vajza

Hedh shtëpinë në erë ditën që i martohej vajza

Shumica e familjarëve ishin duke u mbledhur te kisha ku do të kryhej ceremonia, por babai i vajzës shkoi në shtëpi dhe pas pak çastesh u dëgjua një shpërthim i fuqishëm.

Shtëpia në Pensilvani të SHBA-ve u përfshi nga flakët brenda pak sekondash, dhe zjarrfikësit thanë se tubi i gazit ishte hapur qëllimisht, dhe më pas është dashur vetëm një shkëndijë që gjithçka të hidhej në erë.

Autoritetet thonë se kanë arsye të mendojnë se burri është vetëvrarë, ndërkohë që policia ka shkuar disa herë te ajo shtëpi për dhunë në familje të shkaktuara nga probleme të shëndetit mendor.

Mendohet se bëhet fjalë për vetëvrasje. E gjithë shtëpia kishte marrë flakë brenda pak minutash.