Helmohen 13 lojtarë të një klubi në Shqipëri

Helmohen 13 lojtarë të një klubi në Shqipëri

13 futbollistë të klubin Luftëtari kanë ndier të njëjtat simptoma gjatë ditës së djeshme dhe pasi kanë kontaktuar me mjekun e klubit, i janë drejtuar menjëherë spitalit rajonal.

Marrje mendsh, të vjella dhe këputje kanë qenë simptomat e lojtarëve të Luftëtarit, të cilëve u është dashur ndërhyrja e mjekëve për t’u stabilizuar.

Një ngjarje e rrallë që ka shkaktuar ankth në klub. Helmimi Futbollistët u janë drejtuar thuajse në të njëjtën kohë ambienteve të spitalit pas shqetësimeve që kanë ndier. Dhe pasi gjendja e tyre është stabilizuar, u janë marrë kampione dhe kanë bërë analizat për të zbuluar shkakun se nga u ka ardhur ky helmim.

Burimet saktësojnë se një pistë ku dyshohet është hoteli ku qëndrojnë të grumbulluar futbollistët dhe aty konsumojnë edhe vaktet e ushqimit. Ndërsa pista tjetër është ajo se lojtarët mund ta kenë tepruar me pijet në ndonjë lokal të qytetit ku mund të kenë qenë së bashku. Tashmë, do të pritet përfundimi i analizave për të mësuar edhe shkakun e helmimit të futbollistëve të Luftëtarit, shkruan Panorama Sport.

i Kjo situatë e krijuar ka shkaktuar ankth në klubin bluzi. Katër ditë përpara ndeshjes ndaj Turbinës, që është shumë e rëndësishme për ecurinë e ekipit, gjendja e lojtarëve ka bërë që drejtuesit dhe stafi teknik të shqetësohen.