Hëngri në restorant dhe më pas la 3,000 dollarë bakshish

Hëngri në restorant dhe më pas la 3,000 dollarë bakshish

Një restorant lokal në Cleveland mori një surprizë për pushime pasi po mbyllej vullnetarisht për shkak të rritjes së rasteve Covid-19 në Ohio, shkruan CNN, transmeton Insajderi.

Brendon Ring, i cili zotëron njësinë kryesore lokale “Nighttown”, i tha CNN se ai ishte duke drekuar në restorantin e tij kur erdhi një klient gjysmë i rregullt dhe e la çekun në tryezën e tij që përfshinte një bakshish prej 3000 dollarësh.

Njeriu, për të cilin Ring tha se dëshiroi të jetë anonim, i tha që çekun ta ndante me stafin që punojnë.

Kur Ring shikoi për herë të parë çekun mendoi se ishte një bakshish prej 300 dollarësh, por pasi vuri syzet e tij kuptoi se i kishte humbur një zero. Ishte një bakshish 3,000 dollarësh në një faturë prej 7 dollarësh.

Ai vrapoi drejt klientit për tu siguruar që nuk kishte gabuar.

Kishte katër kamerierë që punonin të dielën, dhe secili prej tyre mori 750 dollarë nga bakshishi. /Insajderi.com