Hidhet nga ujëvara e Nivarës, mbijeton mrekullisht

Hidhet nga ujëvara e Nivarës, mbijeton mrekullisht

Një burrë ka arritur ti mbijetojë mrekullisht rënies nga lartësia 57 metra në ujëvarën e Nigarës.

Autoritetet iu përgjigjen thirrjes së një burrë ishte në rrezik në Horseshoe Falls. Ai u ngjit në një mur dhe më pas u hodh në lumin e Nigarës para se të zhdukej.

Mrekullisht gjatë kërkimit në lumë ai u gjet në një shkëmb.

Video: 

Menjëherë u dërgua në spital por plagët e tij nuk ishin kërcënuese për jetën.

Ky është njeriu i 5-të që i ka mbijetuar rënies nga ujëvarës.

Autoritetet besojnë se nivelet e larta të ujit gjatë gjithë kohës mund ta kenë shpëtuar burrin nga shkëmbinjtë zakonisht fatalë.