Kym Fisher nga Basingstoke, Hampshire ishte e fiksuar pas ushqimit të shpejtë (fast food) dhe peshonte plot 136 kg në moshën 30 vjeçare.
Pas një aksidenti as" />

Humb 63 kg brenda 2 viteve

Humb 63 kg brenda 2 viteve

Kym Fisher nga Basingstoke, Hampshire ishte e fiksuar pas ushqimit të shpejtë (fast food) dhe peshonte plot 136 kg në moshën 30 vjeçare.

Pas një aksidenti aspak të këndshëm, dy vite më parë me një motorrist i cili i vuri në dukje peshën e saj, vendosi të humbasë kg e tepërt duke hedhur poshtë ushqimet me yndyrë dhe duke i zëvëndësuar ato me ushqime të shëndetshme të gatuara në shtëpi .

Kym tashmë peshon vetëm 63 kg, një peshë të cilën nuk e kishte parë që prej moshës 19-vjeçare.