Huqja totale e Prishtinës: Gabon kolonat dhe kalkulimin, ankohet në FFK!

Huqja totale e Prishtinës: Gabon kolonat dhe kalkulimin, ankohet në FFK!

Prishtina e ka bërë një gabim trashanik në kalkulimin e të ardhurave financiare që Federata e Futbollit të Kosovës ua ka dhënë klubeve.

Faqja zyrtare e Prishtinës ka kërkuar sqarim dhe kërkim falje nga FFK për shumën e 117,876 eurove, më shumë në Insporti.com.