Hyundai Electric do të shesë njësinë bullgare për 24.5 mln dollarë

Hyundai Electric do të shesë njësinë bullgare për 24.5 mln dollarë

Prodhuesi i pajisjeve elektrike të Koresë së Jugut, Hyundai Electric tha se ka vendosur të shesë njësinë e saj Hyundai Heavy Industries Co. Bulgaria kundrejt vlerës 24.5 milionë dollarë amerikanë (22.1 milionë euro).

Hyundai Electric vendosi ta shesë këtë njësi në mënyrë që të përmirësojë strukturën financiare, deklaroi kompania javën e kaluar.

Heavy Industries Co. Bulgaria është e specializuar në prodhimin e transformatorëve dhe ndërruesve të çezmave.