fbpx

I ngec koka në ashensorin me difekt, vdes 5-vjeçarja

I ngec koka në ashensorin me difekt, vdes 5-vjeçarja

Të dy kompanitë përgjegjëse për trajtimin e ashensorit janë tashmë në bankën e të akuzuarve. Dhe vetëm disa orë më parë gjykata e Bournemouth gjatë gjykimit për vdekjen e fëmijës, dëgjoi dëshminë e gjyshes, si ndodhi incidenti që çoi në vdekjen e vajzës.