Zlatan Ibrahimovic po vazhdon të shërohet nga një lëndim në gju të cilin e pësoi në fund të sezonit me Manchester United.

Ylli suedez po e kalon kët" />

Ibrahimovic bën jetë sheiku në Serbi, 3000 euro i lë për një natë

Ibrahimovic bën jetë sheiku në Serbi, 3000 euro i lë për një natë

Zlatan Ibrahimovic po vazhdon të shërohet nga një lëndim në gju të cilin e pësoi në fund të sezonit me Manchester United.

Ylli suedez po e kalon këtë kohë shërimi në vende të ndryshme. Ibra së fundi ka qenë në Serbi ku sipas mediave serbe ai po bën jetë të shfrenuar.

Nën ritmet e muzikës serbe dhe alkoolit, Ibrahimovic raportohet se po bën shpenzime marramendëse.

Vetëm për një natë ai thuhet ti ketë shpenzuar 350.000 dinarë, afërsisht 3000 euro.