Ide për dhuratat e Shën Valentinit

Ide për dhuratat e Shën Valentinit

Shën Valentini po vjen. A keni menduar për dhuratën ideale për të befasuar të dashurin apo të dashurën? 

Përmes dhuratës ju shprehni dashuri, miqësi, kujdes për njeriun që dashuroni. Gjithmonë i jepet shumë rëndësi idesë që ajo është bërë me shumë zemër, që do të pëlqehet dhe që të ketë një vlerë dhe te jetë simbolike pavarësisht çmimit të saj.

Ne, ju sygjerojmë dhuratë modeste dhe praktike si : lulet, cokollatat , biskota dhe shume zgjedhje të tjera e që mund t’i gjeni n’derë t’shtepisë.

Nuk ka Shën Valentin pa çokolatën Amel, e që ju sjellim ekskluzivisht vetëm në dyqanet e Meridian Express.

Një buqetë me lule e bën  personin e zemrës të  ndihet si një  mbretëreshë,

Biskotat e veçanta për festën e Shën Valentinit të gatuara  me shumë dashuri, i gjeni në të gjitha pikat e Buka Bakery.