Imazhet e para reale të Galaxy S20+, shfaqen online

Imazhet e para reale të Galaxy S20+, shfaqen online

Imazhet e para të duarve të ardhshme të Samsung Galaxy S20 + kanë rrjedhur duke na dhënë një paraqitje të shkurtër të modelit që prisnim të shihnim në ngjarjen e nisjes Unpacked më 11 shkurt, 2020.

Neve na janë dhënë këto shikime të para nga afër për mirësjelljen e ardhshme të flamurit të XDA-Zhvilluesve të Samsung Maestro Max Weinbach ndërsa ne jemi gjithmonë më afër ngjarjes së fillimit.

Pritet një treshe e pajisjeve Samsung Galaxy S20, me këtë duke qenë modeli S20 + që sipas ekranit të ngarkimit të spërkatjes duket se përfshin lidhjen 5G.

Paraqitjet e mëparshme të bazuara në CAD nënvizuan në grupin e kamerës së pasme domino. Për dallim nga dizajni i çorganizuar, i pari i aluduar, përbërja me katër kamera ka një plan urbanistik më uniform dhe të një linjë.

Konfigurimi i kamerës nuk pritet të ketë specifikimet më të larta të kësaj here. Përkundrazi, “Galaxy S20 Ultra” do të jetë modeli i nivelit më të lartë, por S20 + pritet të përfshijë një sensor kryesor të imazhit kryesor me 12-megapiksel 1.8μm. Do të shohim gjithashtu një lente me kënd të ultra të gjerë dhe të zmadhimit të telefonave.

Imazhet e lëshuar nga Samsung Galaxy S20 + duket se nuk kanë butonin e dedikuar Bixby – i cili ishte përfolur për ca kohë para këtyre rrjedhjeve të reja.

Ekrani mban nivelin e vrimës qendrore të grushtit që u bë për herë të parë në formacionin Galaxy Note 10. Sidoqoftë, bezelet duket se janë tkurrur përsëri, me pothuajse çdo ballë dhe mjekër të theksuar.