Incident dhe tensione midis Marc Marquezit dhe Valentino Rossit – pamje të ralla

Incident dhe tensione midis Marc Marquezit dhe Valentino Rossit – pamje të ralla

Marc Marquez i Repsol Hondas dhe Valentino Rossi i Yamahas, dy kampionë të botës dhe legjenda të Moto GP, që nga viti 2015 vazhdimisht janë pjesë e dueleve që përfundojnë edhe me dalje ose shtyrje të njëri – tjetrit nga shtegu.

Në garën për Shpërblimin e Madh të Argjentinës në Moto GP, që ishte gara më e çuditshme e këtij sezoni dhe e viteve të fundit në kampionatin botëror në motoçiklizëm, prapë pati incident, të shkaktuar nga kontakti midis këtyre dy ngasësve.

Shikoni videot e incidentit ne shteg dhe jashtë shtegut.