Incident në meçin Florian Marku, ndërhyn sigurimi (shikoni pamjet)

Incident në meçin Florian Marku, ndërhyn sigurimi (shikoni pamjet)

Në rundin e parë të meçit ndërmjet Florian Markut dhe çekut Jan Marsalek, ndodhi një incident serioz.

Dikush nga publiku hodhi një shishe në ring dhe kjo bëri që gjyqtari në ring ta ndërpresë meçin përkohësisht dhe të ndërhyjë sigurimi ndaj publikut.

Meçi për momentin është ndërprerë, ndërsa Marku disa herë përmes mikrofonit ka kërkuar nga tifozët të jenë të qetë.

Përndryshe, Marku që në fillim e rrëzoi rivalin Marsalek, i cili u gjend në nokdaun.

https://www.facebook.com/insporti/videos/2291915011054122/?v=2291915011054122