Informatë për të gjithë ata që doni ta shikoni Joshua vs Parker në livestream

Informatë për të gjithë ata që doni ta shikoni Joshua vs Parker në livestream

Meçi i vitit në boks, sfida midis Anthony Joshua dhe Jospeh Parker për unifikim të titullit të botës në kategorinë e rëndë, pritet të shikohet nga miliona njerëz dhe në shumicën e vendeve ë botës, meçi në televizion do të jetë ngjarje e tipit pay per view, ose ngjarje e koduar për të cilën duhet pagesë shtesë.

Në Britani të Madhe, për të shikuar këtë meç në televizor duhet paguar 24,95 funte, kurse shtetet tjera kanë vendosur tarifat e veta varësisht nga operatorët dhe madhësia e tregut.

 Kuptohet, që si çdo ngjarje e madhe, edhe kjo do të tentohet që të “lëshohet” në internet nga ueb faqe të ndryshme që në mënyrë pirate transmetojnë programe live.
Vazhdimin e artikullit mund ta lexoni në Insporti.