Iniesta flet për të ardhmen

Iniesta flet për të ardhmen

Andres Iniesta ka thënë se e ka marrë vendimin për të ardhmen e tij, por në fillim do të flasë me drejtuesit e Barcelonës. Kontrata e 33-vjeçarit përfundon në fund të këtij kampionati dhe ai…Më gjerësisht lexoni në Insporti.com