Interi i njofton lojtarët e vet të rikthehen në Milano

Interi i njofton lojtarët e vet të rikthehen në Milano

Numri i të vdekurve dhe të prekurve nga koronavirusi në Itali vijon të ulet nga dita në ditë dhe sinjalet janë që situate po vendoset nën kontroll, ndaj klubet e futbollit kanë nisur të mendojnë për rinisjen e seancave stërvitore.

Kështu klubi i Interit ka njoftuar lojtarët që nuk ndodhen në Itali, që të rikthehen në Milano brenda javës, pra para festës së Pashkëve, për të nisur menjëherë periudhën 14 ditore të izolimit, duke qenë se vijnë nga vende të tjera, me shume ne Insporti.com