Rritja e papritur ka bërë që tregu i kriptomonedhave të fryhet me 20 miliardë dollarë ku vetëm bitcoin ka shtuar 15 miliardë dollarë. Bitcoin, i cili është rri" />

Investitorët shpresë që bitcoin të arrijë në 10,000 dollarë

Investitorët shpresë që bitcoin të arrijë në 10,000 dollarë

Rritja e papritur ka bërë që tregu i kriptomonedhave të fryhet me 20 miliardë dollarë ku vetëm bitcoin ka shtuar 15 miliardë dollarë.

Bitcoin, i cili është rritur disa herë gjatë muajve të fundit, ka filluar të tregojë shenja të pakta të ngadalësimit të këtij ekspansioni dhe tregtarët e investitorët e bitcoin kanë kthyer shikimin drejt kufirit psikologjik prej 10,000 dollarësh.

Bitcoin, i cili është rritur disa herë gjatë muajve të fundit, ka filluar të tregojë shenja të pakta të ngadalësimit të këtij ekspansioni dhe tregtarët e investitorët e bitcoin kanë kthyer shikimin drejt kufirit psikologjik prej 10,000 dollarësh.

Rritja e papritur ka bërë që tregu i kriptomonedhave të fryhet me 20 miliardë dollarë ku vetëm bitcoin ka shtuar 15 miliardë dollarë.

Ajo është nxitur nga disa lajme pozitive rreth bitcoin dhe tregut të kriptomonedhave në terësi në javët e fundit. Tashmë mesatarja e vlerës së 200 ditëve të fundit të bitcoin ka rritur në 4,500 dollarë.

XRP, Bitcoin Cash, EOS dhe Litecoin shënuan të gjithë rritje dyshifrore. Volumi i tregtimit ditën e djeshme të bitcoin ishte 10.3 miliardë dollarë sipas CoinMarketCap.