IPKO vazhdon të zgjerohet, hap dyqanin edhe në Deçan

IPKO vazhdon të zgjerohet, hap dyqanin edhe në Deçan

Prishtinë, 21 Gusht 2019 – IPKO vazhdon të zgjerohet! Kësaj radhe, hapë dyqanin në qendër të Deçanit, i cili do t’u shërbejë qytetarëve të këtij qyteti me produktet dhe shërbimet më të mira në vend.

Sikurse në çdo dyqan të saj ekzistues, edhe në Deçan, IPKO do të ofrojë përvojën më bashkëkohore për të gjithë me produktet dhe shërbimet e saj, kujdesin ndaj konsumatorëve si dhe pajisjet më të reja të telefonisë mobile në vend.

IPKO është kompania më e qëndrueshme e telekomunikimit në vend dhe për tashmë 20 vjet, jemi prezent në shumicën e familjeve kosovare. IPKO do të vazhdojë të zgjerohet edhe më tutje, derisa të jemi prezent në të gjitha zonat urbane dhe rurale të vendit. IPKO është e njohur për inovacion, ofrimin e përmbajtjes më të pasur televizive, kualitetin më të mirë të shërbimeve dhe kujdesin ndaj konsumatorëve. Prandaj ky është vetëm njëri prej hapave tonë, që të jemi sa më afër konsumatorëve”, ka thënë Arianit Duraku, drejtor i shitjes në IPKO, në ceremoninë e hapjes së dyqanit në Deçan.

Orari i punës në këtë dyqan është nga e hëna deri të shtunën, prej orës 9:00 deri në orën 17:00. Dyqani gjendet në qendër të qytetit, në rrugën “Mentor Tolaj”, p.n.

IPKO është investitori më i madh i huaj në vend, ndërsa ka të punësuar 650 punëtorë si dhe 3000 kontraktorë dhe distributorë në ekosistemin e saj. Mban gjithsej 23 dyqane, mbi 650 pika të distribuimit, si dhe mbi 1000 pika të shitjes në gjithë Kosovën.