Ish-kryetari i këtij vendi dënohet me vdekje

Ish-kryetari i këtij vendi dënohet me vdekje

Ish-kryetari i Tehranit, Mohammed Ali Najafi, është dënuar me vdekje pasi është shpallur fajtor për vrasjen e gruas së dytë.

Zëdhënësi i organeve të drejtësisë, Gholamhossein Esmaili ka thënë, “Gjykata e ka cilësuar këtë krim si vrasje të paramenduar dhe e ka miratuar dënimin me ekzekutim”.

Gruaja e Mohammed Ali Najafi, Mitra Osam u gjet e vdekur në shtëpinë ë tyre në Iran, me 28 maj 2019.

Najafi ka pranuar që e ka vrarë bashkëshorten, me arsye se ka pasur probleme familjare.

Ai dha dorëheqja nga pozita e kryetarit të kryeqytetit Iranit vitin e kaluar.

Vret gruan e dytë, denohet me vdekje ish kryetari i Teheranit.