është dënuar me gjashtë muaj burgim mbi akuzat për korrupsion. Sipas akuzës korrup" />

Ish-ministri boshnjak dënohet për korrupsion

Ish-ministri boshnjak dënohet për korrupsion

Ish-ministri në Bosnje dhe Hercegovine, Sadik Ahmetoviq, është dënuar me gjashtë muaj burgim mbi akuzat për korrupsion.

Sipas akuzës korrupsioni i tij buron nga viti 2011 dhe 2012, kur ai ishte ministër.

Vlera e parash që ai dyshohet mori jashtëligjshëm është 7,000 euro.

Por, politikani këtë e cilëson si “skenar kundër tij”.

Për këtë ka paralajmëruar se do ta apelojë vendimin e gjykatës në Bosnje. /Insajderi.com