Ish-ushtari i UÇK-së ka përfunduar në karrocë në burgun e Idrizovës

Ish-ushtari i UÇK-së ka përfunduar në karrocë në burgun e Idrizovës

Ish-ushtari i dy luftërave të UÇK-së, Rexhep Rexhepi nga Kumanova që po vuan një dënim në burgun në Idrizovë, i arrestuar dy vite më parë, se gjoja në shtëpinë e tij është gjetur një sasi e vogël e një mjeti shpërthyes. Gjë që organet e hetuesisë kurrë nuk e dëshmuan saktësisht se për çfarë u privua nga liria ish-pjesëtari i UÇK-së.

Ai ishte arrestuar edhe pse nuk ishte në gjendje të mirë shëndetësore dhe se tanimë ai ka përfunduar në karrocë të invalidit.

Ja se çka shkuar një bashkëliftëtar i tij në rrjetin social Facebook në lidhje me këtë ushtar:

“#rexhep rexhepi ish ushtar i dy luftrave në karroc i pa aft për të ecur po qëndron në burgun e #idrizovës un kam një pyetje ky siq shihet nket foto qfar #rreziku paska pasur shteti nga ky vetëm ndaluni paramendoni -ZOTI-ua letsoft gjith vllezërve sabër,durim me shpres tek -ZOTI-se nji dit dotë ngroh dielli i #liris un vllezër gjith shokt ikam nê burgje të #prilepit #idrizovës #shtipit#pallankës #kumanovës ”.