Ish-Zonja e Parë, Barbara Bush e sëmurë rëndë

Ish-Zonja e Parë, Barbara Bush e sëmurë rëndë

Ish-Zonja e Parë amerikane Barbara Bush është shumë e sëmurë derisa po e pranon tretman mjekësor.

92 vjeçarja, gruaja e Presidentit George H. W. Bush po merr tretman në shtëpinë e saj në Teksas.

Sipas burimeve të CNN, Bush vitin e kaluar disa herë është shtruar në spital.

“Ajo është e rrethuar nga familja që ajo admiron, dhe vlerëson shumë mesazhet e mira që po merr e sidomos lutjet”.

Ish-Zonja e Parë po përballet me sëmundje kronike pulmonare dhe probleme me zemër.